banner564

Bayraklı eylem

CTP, cumhurbaşkanlığı seçimleri için resmi propagandanın başlamasıyla birlikte tüm ilçelerde sokağa indi

Bayraklı eylem
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Emekli Subaylar Derneği ve Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek adaylığı hakkında bilgi verdi.
Ziyaretlerde bir soru üzerine Akıncılar yolunu çözüme kavuşturmak için Geçici Hükümet döneminde girişim başlattığını, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı ile görüşerek gerekli izinlerin alındığını, Bakanlar Kurulu’nun bunu onayladığını ve kaynağın bulunmasının ardından yol güzergahı konusunda yapılan proje çalışmalarının başladığını, çok yakında yolun yapımına da başlanacağını aktardı. 
Kısa başbakanlığı döneminde ve meclis başkanlığı süresince halka verdiği her sözü tuttuğunu kaydeden Siber, başlattığı altı projenin de ilerlediğini, bazısının mutlu sona yaklaştığını ifade etti. 
Toplum liderinin halkına çok konuda öncülük etmesi gerektiğini vurgulayan Siber, “Siyasetçiye duyulan güvenin artması konusunda üzerime düşeni yapmaya devam edeceğim. Halkımıza aşılanan özgüvensizliği yıkmak için halkımla birlikte el ele iş yapmaya devam edeceğim” dedi. 

CTP tüm ilçelerde sokağa indi
Öte yandan Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG), 19 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için resmi propagandanın başladığı dün tüm ilçelerde sokağa indi.
Başkent Lefkoşa’da Başbakanlık ışıklarında yapılan bayraklı eyleme CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, Genel Başkan ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, parti yöneticileri, bakanlar ve milletvekilleri de katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2015, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474