banner564

‘Beni çıldırttı’

Kız arkadaşını ciddi şekilde darp ettikten sonra havaya ateş açan Hasan Okyanus mahkemede içini boşalttı:

‘Beni çıldırttı’
banner598

 Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Karaoğlanoğlu bölgesinde yaşanan olayda 117 promil alkolün etkisi altındayken kız arkadaşını ciddi şekilde darp eden ve hemen ardından havaya iki el ateş açan Hasan Okyanus hakkındaki soruşturma sürüyor.
Polis, Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kontrolden geçirdiği zanlıyı son bir kez daha teste tabi tutacak. 
Ayrıca zanlının kullandığı av tüfeği ile ilgili balistik incelemede sürerken, Okyanus dün yeniden Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Girne Kaza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen ek tutukluluk duruşmasında iddiaları aktaran polis, zanlının 21 Nisan 2019 tarihinde Karaoğlanoğlu bölgesinde kız arkadaşıyla kıskançlık yüzünden tartıştığını söyledi.

117 promil alkollü çıktı
Polis, 117 promil içki tesiri altında olan zanlının, kız arkadaşını ciddi şekilde darp ettiğini ve daha sonra dışarıya çıkıp tasarrufunda bulunan çifte bindirikli tüfekle havaya iki el ateş ettiğini ifade etti.
Zanlının şikâyet üzerine tutuklandığını, soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, ayrıca zanlının ruh sağlığı ile ilgili kontrollerin de sürdüğünü söyledi. Polis, av tüfeği ile balistik incelemenin de sürdüğünü belirterek, 3 gün ek süre istedi.
Mahkeme talebi kabul ederken, söz alan zanlı “Eski kız arkadaşım beni çıldırttı. O yüzden havaya ateş açtım” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473