banner564

Bir anlık öfkeydi

Boşanmak istediği eşini çakı ile tehdit etmekle suçlanan Mehmet Recep tutuksuz yargılanacak

Bir anlık öfkeydi
banner598

Suna ERDEN
Ayrılmak istediği eşinin evden gitmesi için ölüm tehdidinde bulunan Mehmet Recep hakkındaki soruşturma tamamlandı. 
Eşi H.R.’ye çakı gösterip, “Bu evden çıkacaksın. Çıkmazsan kan dökülecek. Sakat bırakırsam 15 yıl, öldürürsem 30 yıl yerim" sözlerini kullanarak şiddet tehdidinde bulunduğu iddia edilen zanlı dün teminat talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Kadına Karşı Şiddete Müdahale Şubesi'nde görevli polis, olayın 21 Temmuz 2019 tarihinde meydana geldiğini söyledi.
Polis, söz konusu tarihte saat 21.00 sıralarında zanlı Mehmet Recep’in eşi H.R.’nin evden gitmesini istediğini, bu nedenle tartıştıklarını ifade etti. 
Polis, tartışma sırasında zanlının evin önünde park halinde duran aracından çakı alıp, geri döndüğünü ve eşine göstererek, “Bu evden çıkacaksın. Seni bu evde istemiyorum. Çıkmazsan kan dökülecek. Sakat bırakırsam 15 yıl, öldürürsem 30 yıl yerim" sözlerini kullanarak şiddet tehdidinde bulunduğunu ifade etti.

Yurtdışına çıkışı yasak…
Polis memuru, şikâyet üzerine zanlının 21 Temmuz’da gözaltına alındığını ve mahkemeye çıkarılarak 3 gün tutuklama emri temin edildiğini söyledi.
Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, bir kefilin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi. Ayrıca davaları bitinceye kadar zanlının yurt dışına çıkışı da engellendi. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474