banner564

Bir değil üç çeşit

Evlerinde yapılan aramada uyuşturucu bulunan iki zanlı tutuklandı

Bir değil üç çeşit
banner598

 Suna ERDEN

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri, aldıkları bir ihbar üzerine Asım Özkayım’ın evinde arama yaptı. Yapılan aramada kokain, hintkeneviri, MDMA türü uyuşturucu madde bulundu. Özkayım gözaltına alınırken, suçla bağlantılı Melis Kağan’da yakalandı. Haklarında soruşturma başlatılan iki zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, önceki gün Özkayım’ın Girne’deki evinde yapılan aramada uyuşturucu madde içerdiğine inanılan ucu yanık sarma sigara, 3 gram hintkeneviri, 1.5 gram kokain ve yarım gram MDMA türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. 
Polis, gözaltına alınan zanlının ifadesinde uyuşturucu maddeleri 29 Ocak 2019 tarihinde polis tarafından aranan bir şahıs aracılığı ile güneyden ithal ettiğini itiraf ettiğini belirtti. 
Yapılan soruşturmada suçla bağlantılı Melis Kağan’ın da yakalandığını kaydeden polis, zanlının evinde yapılan aramada ise içerisinde uyuşturucu kalıntısı olan öğürücü, 4 adet uyuşturucu madde içerdiğine inanılan ucu yanık sarma sigara ve kokain kalıntısı bulunduğunu söyledi.
Polis, zanlı Kağan’ın ifadesinde uyuşturucu maddeleri 29 Ocak’ta zanlı Özkayım’dan aldığını itiraf ettiğini belirtti.
Uyuşturucu maddelerin analize gönderileceğini, ifadeler alınacağını ve aranan şahıs olduğunu kaydeden polis, 3 gün süre ile tutukluluk talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474