banner564

Bir garip durum

Lefkoşa Tren Yolu Polikliniği’nde göz ölçümü için kullanılan cihazın bir süredir arızalı olduğu ama  hastalara hala randevu verildiği öne sürüldü

Bir garip durum
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Lefkoşa Tren Yolu Polikliniği’nin göz servisinde ölçüm için kullanılan cihazın bir süreden beridir arızalı olduğu belirtildi. Cihazın arızalı olmasına rağmen, hastalara randevu verildiği öne sürüldü.
Vatandaşlar, randevu verildiğini ancak hastaneye gittiklerinde cihazın arızalı olduğunun söylenip, geri gönderildiklerini söyledi.
Diyalog’a konuşan vatandaşlar, “Cihaz bozuksa neden randevu vererek zamanımızı boş yere çalıyorlar. Hastanelerde sürekli olarak cihazlar bozuk deniliyor. Buna bir çözüm üretilmesini istiyoruz” diyerek yaşananlara tepki gösterdi. 
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Özyılkan ise kullanılan cihazlarda zaman zaman arızalar meydana gelebildiğini ve bunun en hızlı şekilde giderildiğini ifade etti. 
Adil Özyılkan, şunları söyledi: 
“Hastanede birçok teknik cihazlar kullanılıyor. Bu cihazlar elektronik cihazlar olduğu için zaman zaman arızalar gösterebiliyor.
Bunu en hızlı şekilde gidermeye gayret ediyoruz. Şu an bir iki cihazımızda bozukluk var ve onların tamiri için uğraşıyoruz. Eğer bozulan cihazdan hizmet alan ve durumu acil olan bir hasta varsa sevk işlemi yapıyoruz. Aciliyet olmadığı zamanlarda cihazın tamir edilmesi bekleniyor. 
Yurt dışından ekip gelerek cihazların arızasını gideriyor. Bu teknik ekibin gelmesi için de bir takım yazışmalar oluyor. Bu nedenle de ekibin gelmesi zaman alıyor.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473