banner564

Bir şok daha

İngiltere’de yaşayan ve bir yıldan beri kayıp olan 2 çocuk annesi Kıbrıslı Türk kadının cesedi buzdolabında bulundu

Bir şok daha
banner598

Suna ERDEN
İngiltere'de daha önceden cinsel istismardan gözaltına alınmış olan 50 yaşındaki bir adamın evinde, dondurucu içerisinde iki kadın cesedinin bulunduğu, bunlardan birinin bir yıldan beri kayıp olan Kıbrıslı Türk 38 yaşındaki Mary Jane Mustafa’ya ait olduğu belirtiliyor. Aslen Lefkoşalı olan 2 çocuk annesi Mary Mustafa’nın cesedi Canning Town bölgesindeki dairede bulundu.
   İngiliz polisini de şok eden bu olay sonrasında dairenin sahibi olan ve cinsel taciz suçundan daha önce gözaltına alınmış 50 yaşındaki bir adamın gözaltına alındığı haber verildi. Olayın duyulması sonrasında cinayetin işlendiği bölgeye akın eden Kıbrıslı Türk kadının yakınları saatlerce gözyaşı döktü.

İlişki iddiası
Medyada yer alan haberlerde, cesetlerin bulunduğu dairenin çevresinde ikamet eden insanların, 1 yıldır kayıp olan Mary Jane Mustafa ile gözaltına alınan 50 yaşındaki şüphelinin arkadaş olduğu ve daha önce daireye gelip gittiğini söylediği belirtildi.
İngiliz basını, çok sayıda cinayet araştırma polisinin ve inceleme ekiplerinin olay yerinde olduğunu ve olaya dair geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığını duyurdu. Dairenin arka bahçesine bir polis çadırı kurulduğu ve daire etrafının polis kordonuna alındığı belirtildi.

Aslen Lefkoşalı
Aslen Lefkoşalı olan 2 çocuk annesi 38 yaşındaki Mary Jane Mustafa, en son geçen yıl Mayıs ayında bölgedeki bir markette görüldükten sonra sırra kadem basmış, o günden beri de İngiliz Polisi tarafından ‘kayıp’ ilan edilmişti.
Mary Jane Mustafa’nın geçen yıl Haziran ayında, Londra’da yaşayan yeğeni Ayşe Hüseyin tarafından polise ‘kayıp’ olarak bildirildiği belirtildi.
Ayşe Hüseyin’in, kendi sosyal paylaşım sitesinden sık sık Mary Jane Mustafa’nın bulunması için çağrılarda bulunduğu kaydedildi.
Hüseyin’in en son “Doğum gününde özlendin ve şimdi Noel’deyiz. Bugün kızını alıp Noel alışverişine gittim. Ona ‘annen bu işi çözecek, erken zamanda geri gelecek’ dedim” diye yazdığı öğrenildi.
Mary Jane Mustafa’nın, 19 yaşında bir oğlu ve ortaokula yeni başlayan bir kızı olduğu öğrenildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474