banner564

Biri satıcı  diğeri içici

Aracında uyuşturucu madde bulunan Emre Şahin  ile suç ortağı Ümit Kabukçu 3 gün tutuklu kalacak

Biri satıcı  diğeri içici
banner598

 Mağusa-Lefkoşa anayolu Haspolat yol kavşağı üzerinde şüpheli görülen araç içerisinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulunması üzerine tutuklanan zanlı Emre Şahin ve maddeyi ona verdiği iddiası ile gözaltına alınan Ümit Kabukçu dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren Polis memuru Ozan Özder olguları aktardı. Polis, 11 Ekim 2019 tarihinde saat 18.30 sıralarında Mağusa-Lefkoşa anayolu Haspolat yol kavşağı üzerinde kullanımında bulunan araç ile şüpheli görülen zanlı Emre Şahin’nin Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince üzerinde ve aracında yapılan aramada sağ arka yolcu paspası üzerinde bir gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındığını mahkemeye aktardı. Polis, gönüllü ifade veren zanlı Emre Şahin’in, konu maddeyi aynı gün zanlı Ümit Kabukçu’dan aldığını itiraf ettiğini söyledi. 

Karabukçu evinde tutuklandı
Polis, zanlı Ümit Kabukçu’nun de evinde tutuklandığını belirtti. Polis, tahkikatın devam ettiğini söyleyerek, zanlıların üç gün tutuklu kalmasını talep etti.  
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlıların üç gün tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473