banner564

Boğazköy'de nefes kesen operasyon

Narkotiğin dur ihtarına uymayarak kaçtığı sırada kaza yapan Ali Çetin Amcaoğlu’nun arabasında, 1 kilo uyuşturucu bulundu

Boğazköy'de nefes kesen operasyon
banner598
Onur ULAĞ
Girne’ye bağlı Boğazköy’deki piknik alanı yakınlarında polisin dur ihtarına uymayarak kaçan ve bu yüzden kaza yapan 31 yaşındaki Ali Çetin Amcaoğlu isimli sürücünün arabasında 1 kilo Hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirildi.
Elde edilen bilgilere göre nefes kesen operasyon dün akşam saat 17.00 sıralarında, Boğazköy Piknik Alanı yakınlarında süratli ve dikkatsiz bir şekilde seyreden Ali Çetin Amcaoğlu(E-31)yönetimindeki HL 818 plakalı aracın takibe alınması ile başladı.
Ekipler, dur ihtarında bulunmasına karşın araç sürücüsü hızlı bir şekilde polisten kaçmaya çalıştı. Ancak sürücü, kaçmaya çalıştığı esnada yolun sağından çıkarak aracını devirdi. Aracın devrilmesinin ardından araştırma yapan Narkotik ekipleri, sürücünün tasarrufunda yaklaşık 1 kilogramlık Hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirdi. 

Nisan ayında mahkemeye çıkmıştı
Kaza yapıp aracını deviren sürücü Ali Çetin Amcaoğlu olay yerine gelen ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Amcaoğlu tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alındı.
Öte yandan Amcaoğlu’nun geçtiğimiz nisan ayında narkotiğin Hamitköy’de düzenlediği ve yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirdiği operasyonda da tutuklandığı ve teminatla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Lefkoşa’daki baskında da 1 gramkokain
Polisin Boğazköy yakınlarındaki bu operasyonun ardından, olayla ilgili bağlantısı olduğuiddiasıyla 31 yaşındaki S.A.’nında ikametgahına operasyon düzenlediği öğrenildi. Operasyonda evinde yaklaşık 1 gram kokain, yarım gram da Hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirilen S.A polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Her iki zanlının da bugün mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 02:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474