banner564

Bölge halkı tepkili

Güzelyurt Hastane binasının inşaatı yarım kaldı, tren yolu müzesi tamamlanmadı, itfaiye binası kendi kaderine terk edildi

Bölge halkı tepkili
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Güzelyurt Sivil Toplum Platformu tarafından yapılan açıklamada, yarım kalan hastane binasının uyuşturucu ve seks partisi yapanlara mesken olduğu belirtilerek, UBP-HP hükümetine sert eleştiriler yöneltildi.
   Başkan Şinasi Özdeş, yıllardır Güzelyurt için elzem olan bazı işlerin yapılması yönündeki girişimlerin sonuçsuz kaldığını, gerekli hizmetlerin başlatılamadığını belirterek “UBP-HP hükümeti Güzelyurt’ta sınıfta kalmıştır” dedi.
   Özdeş açıklamasında şöyle dedi:
   “UBP-HP koalisyon hükümetinin 100 günlük icraatlarını okuduk. Ne geçmiş 100 günde ne de gelecek 300 günde Güzelyurt’la ilgili hiçbir plan ve projeden bahsedilmemektedir dolayısıyla UBP-HP Güzelyurt’ta sınıfta kalmıştır
   Güzelyurt hastanesi olarak başlatılan ve yarıda bırakılan bina uyuşturucu kullananlara, kaçak işçilere ve seks partisi yapanlara mesken olmuştur. Bize verilen yanıtlarda yanlış başlatılmış bir projenin bu haliyle tamamlanmasının çok zor ve masraflı olduğu ve de paranın olmadığı söylenmektedir.
   Öyle ise bunun suçlusu veya suçluları kimdir?
   Güzelyurt halkı buna yanıt beklemektedir
   Atıl durumdaki itfaiye binasını, otlar sarmış ve yılanlar cirit atmaktadır, hiçbir yetkili sorumluluk almıyor 
   Öyle ise bu binanın sahibi kimdir? Açıklama bekliyoruz.
   Tren yolu müzesi niçin tamamlanmıyor, Turizm bakanından cevap bekliyoruz
  Bostancı camisi hala sahibine teslim edilmedi? Müteahhit alacağını alamadığı için işin teslimini yapmıyor.
   Nerede bu evkaf yetkilileri?..  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474