banner564

Bölgeye canlılık getirecek

Gaziveren, Doğancı ve Taşpınar ziyaret eden Bakan Dürüst, Güzelyurt ile Lefke arasındaki çift şerit yolun, en kısa zamanda hayata geçirileceğini belirtti

Bölgeye canlılık getirecek
banner598
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Gaziveren, Doğancı ve Taşpınar köylerini ziyaret ederek, köylülerle sohbet etti.
Köy ziyaretlerinde, bakanlığın icraatları ve projeleri hakkında bilgiler vererek, köylülerin sorularını yanıtlayan Dürüst, bir süreden beridir bazı sıkıntılardan dolayı durma noktasında olan Güzelyurt – Lefke çift şerit yolun, en kısa zamanda hayata geçirileceğini belirtti.
Dürüst, “Yol yapımı için, istimlak edilen yerlerin bedelleri en kısa zaman içerisinde mal sahiplerine verilecek ve bu sorun ortadan kaldırılarak, bölgeye canlılık getirecek ve aynı zamanda trafik kazalarını da en aza indireceğini düşündüğümüz proje hayata geçirilecektir” diye konuştu.
Dürüst, Lefke Gemikonağı Limanının yeniden hayata geçirilmesi için çalışmaların başlatıldığını da belirtti.

Reformlardan geri adım yok…
Bayındırlık ve ulaştırma alanlarında reformlar yapma kararlılığında olduklarını vurgulayan Bakan Dürüst, amaçlarının insanların yaşamlarını daha da kaliteli hale getirip, çağa uygun yasalarla birlikte, yaşamda kolaylık sağlayacak uygulamaların hayata geçirilmesini sağlamak olduğunu ifade etti.
Dürüst, KKTC’nin her bölgesine ziyaretler gerçekleştirerek, Bakanlık olarak gerçekleştirilecek olan projeler hakkında bilgiler vermeye, halkın bu projeler ile ilgili olarak görüşlerini dinlemeye devam edeceklerini belirtti.
Bakan Dürüst, daha güçlü bir KKTC’nin yaratılmasının, ülkesini seven, devletine güvenen insanların varlığı ile olabileceğini, bunun da yolunun ancak, halkına daha yaşanabilir bir ülke, daha kaliteli bir yaşam sunabilmekten geçtiğinin altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2016, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473