banner564

Bonzai 150 gr Kenevir 50 gr

Akıncılar’da şüpheli hareketleriyle dikkat çeken 3 kişi, 3 çeşit uyuşturucuyu araziye fırlatıp kaçmaya çalışırken tutuklandı

Bonzai 150 gr Kenevir 50 gr
banner598

Akıncılar’da Şahintepe mevkiinde devriye gezen askeri personelin dikkati sayesinde tespit edilen 
Hüseyin Erseyis, Hasan Hüseyin Canit ve Halil İsan Zorba dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Zanlıların araziye attıkları 50 gram hintkeneviri, 2 gram meteamfetamin türü uyuşturucu ve 150 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındı.
Soruşturmayı yapan polis, 15 Temmuz 2019 tarihinde, saat 00.05 sıralarında, Akıncılar’da Şahintepe mevkiinde, devriye halinde bulunan askeri personelin, bölgede seyir halinde bulunan bir aracın hareketlerinden şüphelenmesi üzerine o tarafa gittiklerini söyledi.
Polis, askeri personelin şüpheli araç içeresinden bir maddenin dışarıya atıldığını tespit ettiklerini aktardı. 
Polis, olay yerine narkotik ekiplerinin çağrıldığını, araziye atılan 50 gram hintkeneviri, 2 gram meteamfetamin türü uyuşturucu ve 150 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucunun bulunarak emare alındığını kaydetti.
Araç sürücüsü Hüseyin Erseyis ile yanında yolcu olarak bulunan Hasan Hüseyin Canit ve Halil İsan Zorba’nın suçüstü yakalandıklarını belirten polis, soruşturmanın devam ettiğini belirtip, zanlıların üç gün tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473