banner564

Boş durmuyor

Karısını darp ettikten sonra çenesini tutup zorla temizlik ilacı içirmekle suçlanan Pakistanlı Falak Sheler’in ülkesinde de evli olduğu ortaya çıktı

Boş durmuyor
banner598

 Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Alsancak’ta yaşanan olayda kavga ettiği eşi A.S.’ye zorla kimyasal madde içirdiği belirtilen ve darp ettikten sonra polise gitmemesi için ölümle tehdit ettiği öne sürülen Pakistanlı Falak Sheler hakkındaki soruşturma tamamlandı.
Zanlının daha önce de eşine şiddet uyguladığı, ayrıca kendi ülkesinde de başka bir kadınla evli ve çocuklarının olduğu tespit edildi.
Soruşturma amaçlı 3 gündür tutuklu olan zanlı dün teminat talebi ile mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada zanlının önce eşini darp ettiği, ardından çenesini tutup zorla temizlik ilacı içirdiği ve “Polise gidersen seni öldürürüm” diyerek tehdit ettiği belirtildi. 
Soruşturmayı yapan polis, olayın 10 Ekim saat 14.00 sıralarında Alsancak’ta zanlının evinde meydana geldiğini söyledi.
Polis, zanlının evde oldukları bir sırada tartıştığı eşinin yüzüne elleri ile vurup darp ettikten sonra ittiğini, akabinde çenesini tutarak pax marka temizlik ilacını zorla içirip, yaralanmasına neden olduğunu ifade etti. 
Polis, zanlının daha sonra “Eğer polise gidersen seni öldürürüm” diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu açıkladı.
Polis, temizlik ilacı içirilen kadının Girne Akçiçek Hastanesinde kaldırıldığını, yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiğini ifade etti.
Zanlının tutuklandığını, evinde arama yapıldığını belirten polis, söz konusu temizlik ilacının emare olarak alındığını kaydetti.

İki karısı var
Falak’ın soruşturma kapsamında 3 gündür tutuklu olduğunu kaydeden polis, bu süre içerisinde yapılan soruşturmada zanlının daha önce de eşine karşı şiddet uyguladığını tespit ettiklerini ifade etti. Polis, A.S.’nin korktuğu için polise şikâyetçi olmadığını belirtti.
Polis, Pakistan uyruklu zanlının, ülkesinde de evli ve çocuk sahibi olduğunu ancak 9 yıldır KKTC’de yaşadığını söyledi.
Polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını, serbest kalması halinde eşine zarar verebileceğini belirterek, tutuklu yargılanmasını talep etti.
Zanlının avukatı tutuklu yargıya itiraz etti ancak mahkemeye kefil olabilecek şahıs dinletemedi.
Yargıç Meltem Dündar, zanlının tutuklu yargılanmasına ve 20 günü aşmayacak şekilde cezaevine gönderilmesine emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474