banner564

“Böyle olsun istemedim”

Üniversitede kız yüzünden tartıştığı arkadaşını bıçaklayan Omer mahkemede pişmanlığını dile getirdi:

“Böyle olsun istemedim”
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, üniversite kampüsü içerisinde önceki sabah meydana gelen bıçaklama olayının Filistin uyruklu zanlısı Ömer Lutfy Kamel Ajour, dün tutukluluk istemi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Hakkındaki şahadeti dinleyen zanlı, Yargıç Hazal Hacımulla’nın söz vermesi üzerine, “Çok pişmanım böyle bir şey yapmak istememiştim” diyerek özür diledi. Adli Şube’de görevli polis memuru Gökhan Yıldırım mahkemeye olayla ilgili olguları aktardı.
Mahkemeye, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) kampüsü içerisinde, Mimarlık Fakültesi avlusunda, önceki gün saat 09.45’te  4 kişi arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktığını aktaran Yıldırım, zanlının çıkan tartışma sonucunda, tasarrufundaki sivri uçlu bisturuyi, Irak uyruklu öğrenci Ali Alroabiabe’nin göğsüne batırdığını söyledi.
Olaydan sonra yaralanan Irak uyruklu öğrencinin hastaneye kaldırıldığını belirten Yıldırım, zanlının da 5 Haziran 2017 tarihinde tespit edilerek gözaltına alındığını kaydetti.
Zanlının suçunu itiraf ettiğini belirten Yıldırım, olayda kullanılan bisturinin arandığını ve temin edilecek olan tanık ifadeleri bulunduğunu söyledi. Yıldırım, mahkemeden süre talep etti.
   Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanını değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün süreyle polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474