banner564

Bu acıyı başkaları yaşamasın

24 yaşındaki oğlu Hilmi’yi trafik canavarına kurban veren Ahmet Çelebioğlu, Lefkoşa-Girne anayolunda yol güvenliğinin sağlanması için yetkililere çağrı yaptı

Bu acıyı başkaları yaşamasın
banner598

 Ömer KADİROĞLU

 Lefkoşa Girne anayolunda 24 Nisan tarihinde meydana gelen feci trafik kazasında hayatını kaybeden 24 yaşındaki Hilmi Çelebioğlu’nun babası Ahmet Çelebioğlu yetkililere sitem etti. Kazanın meydana geldiği noktada önceki gün yapılan eylemde konuşan acılı baba Ahmet Çelebioğlu, Girne Lefkoşa anayolunda yol güvenliğinin olmadığını söyledi. Yıllardır feci kazalar meydana gelmesine rağmen herhangi bir çalışma yapılmayan Lefkoşa Girne anayolu ile ilgili yetkililere sorular soran acılı baba “Ne zaman bu yollarda yol güvenliği sağlanacak? Birisi çıkıp bir açıklama yapsın” dedi.
Baba Çelebioğlu’nun yürekleri dağlayan konuşması şöyle;  “Çok acım var. Acım çok büyük ve söyleyecek bir şey bulamıyorum. Daha fazla çocuklarımız ölmesin. Biran önce refüjler yapılsın. Bu yol yıllardır böyle. Ne zaman bu yollarda yol güvenliği sağlanacak bize cevap versinler. Bir bakan bir milletvekili ne bir telefon açtı ne de mesaj göndererek baş sağlığı dilemedi. Nasıl insandır bunlar? Sanırım insan değildirler. Yıllardır bekliyoruz bu yolu yapsınlar diye. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Yazıklar olsun” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473