banner564

Bu fırsat kaçmaz

Girne Belediyesi, 18 yaş üstü genç ve yetişkinlere yönelik, ücretsiz İngilizce kursu düzenliyor

Bu fırsat kaçmaz
banner598
Girne Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 18 yaş üstü genç ve yetişkinlere yönelik İngilizce kursu düzenliyor. 
Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, İngilizce kursuna katılmak isteyenler, 12 Ağustos Çarşamba gününe kadar mesai saatleri içerisinde Girne Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’ne başvuruda bulunabilir. 
Ayrıca 0392 815 21 18- 147 numaralı telefondan konuyla ilgili daha detaylı bilgi alınabilir.
Girne Belediyesi sınırları dahilinde yaşayan yetişkinlere yönelik ücretsiz olarak düzenlenecek kursların seviye tespit sınavının ardından başlayacağı ve altı aylık bir süreyi kapsadığı kaydedildi. 
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili açıklamasında , “Turizm kenti Girne’de yabancı dil, özellikle de İngilizce bilmek önemlidir” dedi.


Güngördü, Meriç Şehit’i kabul etti
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü dün, “Barış İçin Pedalla” projesi kapsamında bisikletle İstanbul’dan Girne’ye gelen Meriç Şehit’i kabul etti.
Yapılan açıklamaya göre, İstanbul Beylikdüzü’nden başlayıp Türkiye’de 150 ilçeden geçtikten sonra Girne’ye ulaşan 29 yaşındaki Meriç Şehit, projeyi; bisikletin bir ulaşım aracı olduğuna dikkat çekmek ve kullanımını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirdi.

Hayvanlara özel beslenme noktası
Öte yandan Girne Belediyesi, sıcak yaz aylarında yiyecek ve su bulma güçlüğü çeken sokak hayvanları için “beslenme noktaları” oluşturdu.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, beslenme noktalarında kuru mama ve su bulunacak; ayrıca günlük temizliği ile su ve yiyecek takviyesi belediye görevlileri tarafından yapılacak.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, sokak hayvanlarının sadece Girne’nin değil tüm ülkenin sorunu olduğunu; sorunun çözümü için köpeklerin sokağa terk edilmemesi aksine sahiplenilmesi gerektiği; bu konuda toplum olarak duyarlı olunması gereğine işaret etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2015, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474