banner564

Bu kez suçu  uyuşturucu

Avukat ofisi kundaklayan ve bu nedenle 2 yıl hapis yatan Mustafa Türkkal,  yine yakalandı

Bu kez suçu  uyuşturucu
banner598

 Geçmiş yıllarda kundaklama ve uyuşturucu suçlarından tutuklanan ve Avukat Tekin Söylemez’in ofisini ateşe verdiği gerekçesiyle 2014 yılında 2 yıl hapse mahkûm edilen 

Mustafa Türkkal, önceki gün yine yakalandı. Alayköy bölgesinde dolaşırken, şüpheli hareketleri nedeniyle üzerinde yapılan aramada uyuşturuculu sigara bulunan zanlı gözaltına alınarak hakkında soruşturma başlatıldı. Zanlı dün de tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis, 4 Temmuz tarihinde saat 11.00 sıralarında Alayköy’de şüpheli görülen zanlının üzerinde yapılan aramada içerisinde tütün ile karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet sarma sigara izmariti bulunarak emare olarak alındığını söyledi. Tutuklanan zanlının ifade vermediğini, uyuşturucu ile ilgili izahatta bulunmadığını kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler olduğunu belirterek zanlının bir gün süreyle tutuklu kalması talebinde bulundu. Mahkeme, zanlı hakkında ilk etapta bir gün tutukluluk emri verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474