banner564

Bu olay aydınlanmalı

Deniz K’yi öldürmesi için Hüseyin E adlı zanlıyla 20 bin Sterlin karşılığı anlaşma yaptığı iddia edilen Enver Y. kendi gönlüyle polise teslim oldu

Bu olay aydınlanmalı
banner598
Çiğdem AYDIN

   Kuzey Kıbrıs’ın gündeminde ilk sıralara yerleşen ‘para karşılığı cinayet’ iddiasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.
   Girne’nin,  Alsancak bölgesinde Deniz K’yi öldürmesi için Hüseyin E. İsimli zanlı ile 20 bin Sterlin karşılığı anlaşma yaptığı öne sürülen Enver Y. kendi gönlüyle polise teslim oldu. Hüseyin Y. dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.  
   Zanlı Hüseyin E’nin 8 Aralık tarihinde Lapta Karakoluna giderek cinayet planını itiraf etmesi üzerine başlatılan soruşturmada zanlı Enver Y’nin kiralık katil olarak zanlı Hüseyin E ile anlaştığı ileri sürülüyor.  Polise giderek teslim olan ve iddiaları yalanladığı öğrenilen Enver Y,  dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Gizli ittifak kurmakla suçlanıyor

   Duruşmada zanlının Aralık ayı içerisinde meydana gelen “adam öldürmek için gizli ittifak kurma” suçundan gözaltına alındığı belirtildi. 
   Polis, zanlının Enver Y’nin aralarında mali sorunlar bulunan Deniz K’yi öldürmesi için zanlı Hüseyin E ile 20 bin sterline anlaşma yaptığını belirtti.  Zanlı Hüseyin E’nin suçunu kabul ettiğini kaydeden polis, gizli planı yapan zanlılardan Eenver Y’nin önceki gün polise gelerek teslim olduğunu ifade etti.      Olayla ilgili soruşturma başlatıldığını alınacak ifadeler olduğunu belirten polis, zanlının 1 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.  Mahkeme, zanlının soruşturma maksatlı 1 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2014, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474