banner564

Bu sefer ucuz atlatıldı

2 kişinin can verdiği yolda bir gün sonra yine yürekleri ağızlara getiren bir trafik kazası meydana geldi

Bu sefer ucuz atlatıldı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa-Dipkarpaz anayolunda önceki gün meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği üzücü kazanın şoku atlatılmadan aynı yol güzergahında bulunan Kurtuluş kavşağı yakınlarında dün  meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralanadı.  
Polisten alınan bilgiye göre kaza, saat 15.00 sıralarında  Kurtuluş köyü kavşağı yakınlarında meydana geldi. Lübnan uyruklu 47 yaşındaki sürücü Marie Louis Cloud Richard isimli kadın yönetimindeki MBA 035 Güney Kıbrıs plakalı kiralık araçla  yolun sağında bulunan siteye dönmek için sinyal vererek durdu ve karşı yönden gelen Fatih Öztürk yönetimindeki HH 468 plakalı aracın geçmesini bekledi. 

Bir anlık dikkatsizlik
O sırada,  Gürkan Altıntaş yönetimindeki ZLB 734 plaka kiralık araçla  sinyal  verip dönmeyi bekleyen MBA 035 plakalı aracı geçmek için dikkatsizce  sağ şeride geçerek önce HH 468 plakalı araca ardından da MBA 035 plakalı araca çarptı. Kaza sonucunda ZLB 734 plakalı aracın sürücüsü Gürkan Altıntaş ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Özlem Karataş ve Hilal Merve Saygın hafif şekilde yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık  durumlarının iyi olduğu ve taburcu edildikleri öğrenilirken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2014, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473