banner564

Gazimağusa’nın göbeğinde soyunarak poz verdi

Devletten yardım isteyen Tekin Çetin adlı vatandaş Gazimağusa’nın göbeğinde soyunarak poz verdi

Gazimağusa’nın göbeğinde soyunarak poz verdi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’daki Anıt Çemberi olarak bilinen bölgede dün öğleden sonra yaşanan ilginç olay hem hayretle karşılandı hem de görenleri şok etti. Türk Sinemasında Şener Şen’in başrollerini oynadığı ‘Çıplak Adam’ filmini hatırlatan karelerin ortaya çıktığı olayda, ‘Daha önce cinayetten hüküm giymiş olan ve adı birçok uyuşturucu ile hırsızlık meselesine karılan 32 yaşındaki Tekin Çetin’in dün saat 15.20’de Gazimağusa’daki Anıt Çemberi önünde soyunmasıyla gerçekleşti.

Amacı ‘Devletin’ dikkatini çekmek
Devletin kendisine yardım etmesi amacı ile bu eylemi gerçekleştirdiğini söyleyen Çetin, “İş istiyorum, evlenmek istiyorum, uyuşturucu kullanmak istemiyorum, insanca yaşamak istiyorum” diyerek bağırdı.
Tekin Çetin’ in yaptığı eylem karşısında şok geçiren yoldan geçen vatandaşlar “ ilk defa böyle bir şey ile karşılaştık” diyerek şaşkınlıklarını dile getirdi.

Sinir hapı kullanıyor
Ruhsal proplemleri olduğu ve sinir hapı kullanandığı öğrenilen Tekin Çetin’in haplarının bittiği ve sinir krizine girdiği için böyle bir yola başvurduğu tahmin ediliyor. Olay esnasında kendini kaybettiği gözlenen Tekin Çetin tutuklanarak Gazimağusa Polis Genel Müdürlüğü hücrelerine yerleştirildi.

2004 yılında cinayet işlemişti
Öte yandan adı birçok uyuşturucu ve hırsızlık meselesi ile anılan Tekin Çetin, 29 Ağustos 2004 yılında arkadaşı Barış Genc’i bıçaklayarak öldürmüş ve cezaevinde yatmıştı.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2014, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473