banner564

Burak çok korktu

‘Aşıklar Tepesinde’ kontrolden çıkan araç 8 metre yükseklikten hendeğe düştü, baba ile 14 yaşındaki oğlu yaralandı

Burak çok korktu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da “Aşıklar Tepesi” üzerinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası sonucu 41 yaşındaki Serbülent Köş ile 14 yaşındaki oğlu Burak Yusa Köş, yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Akciğerinde kanama tespit edilen baba Serbülent Köş, daha sonra Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Polisten alınan bilgiye göre saat 18.30 sıralarında meydana gelen trafik kazası, yönetimindeki BJ 456 plakalı aracı seyretmekte olan sürücü Serbülent Köş’ün direksiyon hakimiyetini kaybederek,  8 metre yükseklikten hendek içerisine düşmesi sonucu meydana geldi.

Baba oğul hastaneye kaldırıldı
Kaza sonucu 41 yaşındaki sürücü Serbülent Köş ile araçta yolcu olarak bulunan 14 yaşındaki oğlu Burak Yusa Köş, olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde akciğerinde kanama olduğu belirlenen Serbülent Köş, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Kaza sonrası  BJ 456 plakalı araç hurda demir yığınına dönüşürken, araçta yolcu olarak bulunan minik Burak’ın kazanın ilk anlarında oldukça korktuğu gözlemlendi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2017, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474