banner564

Büyük operasyon

Lefke mezarlık bölgesinde 2 bin 933 kök ekili, bir kilo da ziraatı yapılmış ve paketlenmiş halde hintkeneviri ele geçirildi, olayla ilgili Halil Fellahoğlu gözaltına alındı

Büyük operasyon
banner598

 Onur ULAĞ

   Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından dün öğlen saatlerinde Lefke’de düzenlenen operasyonda 2 bin 933 kök ekili, bir kilo da ziraatı yapılmış ve paketlenmiş hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Halil Fellahoğlu gözaltına alındı. 
   Hint Keneviri üretiminin, mezarlık bölgesindeki bir arazi içerisinde gerçekleştirildiğini ortaya çıkaran polis, bir kilo uyuşturucuyu ise zanlının evinde tespit etti. Polis, ayrıca zanlının evinde silah ve mermi buldu. 
   Aldığı bir ihbar üzerine harekete geçen narkotik polisi, Lefke’de uyuşturucu bahçesine baskın düzenledi. Operasyonda mezarlık bölgesindeki bir arazi içerisine ekilmiş 2 bin 933 kök hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulundu. Uyuşturucu bahçesiyle ilgili Halil Fellahoğlu isimli zanlı gözaltına alındı. Zanlının evinde de arama yapılırken, bir kilo ağırlığında ziraatı yapılmış, paketlenmiş hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirildi. 

Evinde tabanca da bulundu
   Evde ayrıca zanlıya ait olduğu tahmin edilen bir tabanca ve şarjörü ile birlikte tabancaya ait toplam 14 adet canlı mermi bulunarak emare olarak alındı. Polisin ele geçirilen kilolarca uyuşturucu ile ilgili soruşturması sürerken, zanlı Fellaoğlu’nun bugün Güzelyurt’ta mahkemeye çıkarılması bekleniyor. 
   Öte yandan Lefke’nin yanı sıra dün Güzelyurt’ta gerçekleştirilen operasyonda da G.K. (E-42) isimli zanlının evinin avlusunda ekili vaziyette 17 kök hintkeneviri bitkisi ele geçirildi. Zanlı gözaltına alınarak hakkında soruşturma başlatılırken, bugün tutuklama talebiyle Güzelyurt’ta mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473