banner564

Büyük sevinç yaşandı

Yakın Doğu İlkokulu 2015-2016 Öğretim Yılı Mezunlarını verdi

Büyük sevinç yaşandı
banner598
Yakın Doğu İlkokulu, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı mezunlarını verdi. Şiir dinletisi, dans gösterileri ve havai fişek gösterisinin yer aldığı mezuniyet töreninde hem veliler hem öğrenciler heyecanlı ve keyifli vakit geçirdiler.
 Yapılan açıklamada, Yakın Doğu İlkokulu öğretmenlerinden Koray San, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilerin başarı ve mutlulukları konusunda veliler ile ortaklaşa hareket ettiklerine değindi. 
Kolej Giriş Sınavları hakkında bilgiler veren Koray San, “Bir yıl içerisinde okulun açık günlerinin 180 olduğunu düşünelim. KGS için sınava girilen beş dersin toplam saati haftada 33 saattir. Projeksiyon kullanarak çözdüğümüz soru sayısı ise 15 bindir. Buna karşılık dershanelerin haftada verdiği ders sayısı bizim ders sayımızın çeyreği kadar olabilir ancak. Çözdükleri soru sayısı ise ancak onda birimiz kadar olabilir” dedi.
 KGS’de de Yakın Doğu İlkokulu öğrencilerinin büyük başarılara imza attığına değinen Koray San, “Gerçekleştirilen Lefkoşa  3 KGS ’de de okulumuzdan birinciler yer almıştır. Girne 1. ve 2. KGS ’de ise birinciler yine okulumuz öğrencileri olmuştur” dedi.
  
 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2016, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473