banner564

Çağdaş vizyon gelecek

Özersay, 19 Nisan’da sessiz çoğunluğun konuşacağını ve siyasette bir nesil değişikliği yaşanacağını belirtti

Çağdaş vizyon gelecek
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Doç. Dr. Kudret Özersay köy ve bölge ziyaretleri çerçevesinde Boğazköy ve Dikmen’i ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Özersay, 19 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde sessiz çoğunluğun konuşacağını ve siyasette bir nesil değişikliği yaşanacağını belirtti.
Kudret Özersay “Artık yirmi birinci yüzyıldayız, yeni bir nesil yetişti. Bu yeni nesli anlayabilecek, dünyadaki gelişmeleri takip ederek çağdaş bir vizyonla geleceğe bakmamızı sağlayabilecek bir Cumhurbaşkanımız olmalıdır. 1970’lerin siyaset anlayışının bugün bu ülkeyi getirdiği yeri hepimiz görüyoruz. Bu ülkede gerçek değişim halkın kudreti ile gerçekleşecek. Müzakere tecrübesi olan ama aynı zamanda genç ve dinamik yeni bir Cumhurbaşkanı, toplum olarak özgüvenimizi kazanmamız için sadece bir başlangıç olacak” dedi.
Özersay, ziyaretleri sırasında Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki vizyonunu anlattı ve soruları cevaplandırdı. Cumhurbaşkanlığı görevine geldiğinde atacağı adımları anlatan Özersay, Cumhurbaşkanlığı’nın anayasa ve yasalara göre ülkenin iç sorunları ile ilgili bir irade gösterebilecek, yürütmenin iki ayağından birisi olduğunu dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2015, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473