banner564

Cana zarar gelmedi

Lefkoşa Girne anayolunda direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü su yatağına düştü

Cana zarar gelmedi
banner598

 Onur ULAĞ

Lefkoşa Girne Anayolunda dün meydana gelen kazada 29 yaşındaki Mehmet Ali Direkçi yaralandı. Kaza, sürücünün refuje çarpıp karşı şeride geçerek su yatağına düşmesi sonucu gerçekleşti. Kazada hafif yaralanan Direkçi, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Öte yandan Gönyeli’de meydana gelen kazada ise kargo kamyonu elektrik direğine çarparak telleri kopardı. 

Su yatağına düştü
Lefkoşa Girne anayolunun 4-5 km'leri de saat 20.15 sıralarında meydana gelen kaza, yönetimindeki LK 834 plakalı aracı ile seyreden Mehmet Ali Direkçi’nin direksiyon hâkimiyetini kaybederek orta refuje çarpıp karşı şeride geçerek su yatağı içerisine düşmesi sonucu gerçekleşti. Kaza sonucu hafif yaralanan Mehmet Ali Direkçi,  Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde Acil Servis’te müşahede altına alındı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

Telleri kopardı
Bir başka kazada Gönyeli’de yaşandı. Dar sokaklarsa seyreden kargo kamyonu elektrik direğine çarparak tellerin kopmasına neden oldu. Kaza nedeni ile bölgede elektrikler kesilirken, Kıb-Tek teknisyenleri olaya müdahale etti. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, itfaiye ekipleri de kaza yerinde önlem aldı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473