banner564

Candan destek

Barış Pınarı Harekatı’na destek amacıyla toplanan yardımlar Türkiye Lefkoşa Büyükelçisi Başçeri’ye teslim edildi

Candan destek
banner598

 Barış Pınarı Harekatı’na destek amacıyla Kamiloğlu Hastanesi, Yakın Doğu Üniversitesi ve Girne Üniversitesi tarafından toplanan yardım, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne iletilmek üzere Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri’ye verildi.

Yardımlar, Girne Kamiloğlu Hastanesi sahibi Dr. Kemal Kamiloğlu ve hastane doktorları, Girne Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Cemre S. Günsel Haskasap, Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ tarafından, Başçeri ile Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı (KTBK) Tümgeneral Sezai Öztürk’e teslim edildi.
Büyükelçi Murat Başçeri, verilen desteğin son derece kıymetli olduğunu, Barış Pınarı Harekatı başladığından bu yana Kıbrıs Türkünün, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yanında ve duacısı olduğunu bilmekten büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.
Başçeri, “Her zaman yüzü Anadolu’ya dönmüş olan Kıbrıs Türkünün, TSK’nın Suriye’de yapmakta olduğu terörle mücadele ve sınırımızın terör unsurlarından arındırılmasına yönelik mücadeleyi en iyi anlayan, var olma mücadelesi veren Kıbrıs Türkü olduğunu biliyorum. Kıbrıs Türkünün bu anlayışla TSK’ya destek veriyor olması bizim için çok kıymetli” dedi.
Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı (KTBK) Tümgeneral Sezai Öztürk de, yapılan katkıya teşekkür etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474