banner564

Çatalköy’de şok baskın

Elindeki fenerle, ağaç altına sakladığı uyuşturucu hapları aradığı iddia edilen Sefer Üçüncü, bölgede pusuya yatan narkotik ekiplerini fark edince kaçmak istedi ama başaramadı

Çatalköy’de  şok baskın
banner598
Melin DOBRAN
Girne Çatalköy’de elindeki fenerle, ağaç altına sakladığı uyuşturucu hapları aradığı iddia edilen Sefer Üçüncü isimli şahıs, bölgede pusuya yatan narkotik ekiplerinin oltasına takıldı. Polisleri görünce büyük şok yaşayan ve ardından kaçmaya çalışan Üçüncü, makul güç kullanılarak etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.
Gözaltına alınan zanlı Sefer Üçüncü dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye mesele ile ilgili şahadet veren polis, huzurda bulunan zanlı Sefer Üçüncü'nün 6 Temmuz 2016 tarihinde saat 21.00 raddelerinde Çatalköy'de bir sokakta elinde fener ile ağaç altında ‘zula’ ararken bölgede pusu görevi yapan polisler tarafından fark edildiğini söyledi.
Polisleri gören zanlının kaçmaya çalıştığını ve makul güç kullanılarak etkisiz hale getirildiğini anlatan polis, konu ağacın altında yapılan aramada sakız kutusu içerisine saklanmış gizlenmiş 5 adet uyuşturucu hap bulunduğunu belirtti.

Susma hakkını kullandı
Polis, zanlının konu maddeler için kendisinden izahat istendiğinde susma hakkını kullanarak cevap vermediğini ifade etti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın henüz yeni başladığını, alınan emarelerin incelenmeye gönderileceğini belirten polis, soruşturmanın salimen ilerleyebilmesi için zanlının ilk etapta 1 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının soruşturma maksatlı bir gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2016, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474