banner564

Çığlık atınca kurtuldu

Sarhoş olunca balkon kapısından komşunun evine giren Bernart Obalma, uyuyan kadının kalçasını okşadı , fakat amacına ulaşamadı

Çığlık atınca kurtuldu
banner598
Melin DOBRAN
Nijerya uyruklu Bernart Obalma isimli zanlı aşırı alkolün tesiri altında apartmanın birinci katında oturan A.Y isimli genç kadının evine girdi. Yatak odasında uyumakta olan A.Y’ye cinsel tacizde bulunan zanlı şikâyet üzerine tutuklanarak dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
İddialara göre, dün gece saat 00.30 sıralarında 200 promil alkolün etkisi altında olan zanlı, Birinci katta yaşayan A.Y isimli kadının evine balkondan içeri girdi. Zanlı odasında uyumakta olan A.Y’nin kalçasına dokundu. Bu esnada uyanan A.Y, çığlık atınca zanlı kaçtı. 

İmdada komşular yetişti…
Komşuları ise A.Y’nin çığlığını duyarak olay yerine geldi.
Polise yapılan şikâyet üzerine tutuklanan zanlı dün teminat duruşmasına çıkarıldı. Polis, cinsel saldırı suçunu işleyen zanlının KKTC’de üniversite eğitimi için bulunduğunu, zanlının suçlamaları kabul etmediğini ancak sadece A.Y’nin ifadesinin değil çığlıkları duyan komşularından da ifade aldıklarını belirtti. 

“Bana iftira attılar…” 
Polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminata bağlanmasını talep etti. Aktarılan olgular üzerine iddia makamı zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti.
İddiaların ardından mahkemede söz hakkı verilen zanlı aşırı alkollü olduğunu kabul ettiğini ancak A.Y’ye dokunmadığını öne sürerek, “A.Y’yi tanıyorum. Erkek arkadaşı ile aramızda sorun olduğu için bana iftira attılar. Ayrıca bende para istediler vermeyince de bu yalanı söylediler. 

Çığlıkları komşular duymasaydı…
Sarhoş olduğum için yanlışlıkla eve girdiğimi kabul edebilirim fakat cinsel saldırı suçlamasını kabul etmiyorum. Öğrenciyim ve okulum bitmek üzere tutuklu yargılanmak istemiyorum” dedi.
Duruşmaya bakan Kıdemli Yargıç Fügen Ulutekin, sadece A.Y’nin şikâyeti olmuş olsaydı tutuksuz yargı kararı verebileceğini ancak A.Y’nin çığlıklarını duyan komşularının ifadelerinin bulunduğunu belirterek, zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 1 ay süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473