banner564

Çığlık attı kurtuldu

Aşırı derecede alkollü olduğu esnada 23 yaşındaki kadının kaldığı eve giren M. T.’i kamera kayıtları ele verdi

Çığlık attı kurtuldu
banner598

  Girne’ye bağlı Lapta’da yaşanan ilginç olayda, M. T. isimli şahıs, aşırı alkol tesiri altında balkon penceresi açık olan bir bungalova girdi. Bungalovda yaşayan 23 yaşındaki kadının çığlık atması üzerine olay yerinden kaçan zanlı, incelenen kamera görüntülerinden tespit edilmesinin ardından tutuklandı.  

   Zanlı dün teminat için Girne’de mahkemeye çıkarılırken, ifadesinde içkisi bittiği için bungalova girdiğini, amacının içki bulmak olduğunu söylediği belirtildi.
   Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, T.’in aşırı alkol tesiri altında, önceki gün sabah saat 05.45 sıralarında B.T. isimli kadının kaldığı eve girdiğini, kiracının fark etmesi üzerine evden kaçtığını söyledi. İncelenen kamera görüntülerinde zanlının tespit edilerek yakalandığını belirten polis, zanlının aşırı alkol tesiri altında, içkisi bittiği için eve girdiği yönünde ifade verdiğini kaydetti. 
   Zanlının Bir yıldır ülkede çalışma izinli olarak kaldığını açıklayan polis, T.r’in yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu. 
   Mahkeme,  zanlının 20 bin TL şahsi kefalet senedi imza edip serbest bırakılmasına karar verdi.  

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2023, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474