banner564

Cinsel içerikli  resim de çizmiş

Hüsnü Aydın, kıskançlık yüzünden tartıştığı sevgilisini önce dövmek ardından da rujla aynasına ‘Seni öldüreceğim’ yazmakla suçlanıyor

Cinsel içerikli  resim de çizmiş
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da önceki gün yaşandığı iddia edilen olayda sevgilisi ile tartışan Hüsnü Aydın’ın, genç kadını ciddi şekilde darp ettiği, ardından aynasına erkek cinsel organı resmi çizdiği, daha sonra ise diğer ayna üzerine İngilizce olarak “Seni öldüreceğim” yazdığı ileri sürüldü. Aydın’ın, evden çıkarken genç kadının pırlanta yüzüğü ile aracının yedek anahtarını çaldığı da iddia edildi. Şikayet üzerine tutuklanan zanlı dün mahkemeye çıkarıldı. 
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Murat Öztürk, zanlının, 10 Kasım 2019 tarihinde, sevgilisi olan M.K. isimli kadının evine gittiğini ve kıskançlık yüzünden tartıştıktan sonra 3 tokat vurarak ağız ve burnundan kan gelmesine neden olduğunu söyledi. Zanlının, kırmızı ruj ile müşteki aynasına erkek cinsel organı resmi çizerek cinsel taciz suçunu da işlediğini aktaran Öztürk, yine zanlının, ruj ile diğer bir ayna üzerine İngilizce olarak “Seni öldüreceğim” yazdığını ve M.K’nin kadının pırlanta yüzüğü ve aracının yedek anahtarını da sirkat ederek evden ayrıldığını söyledi.

Polise gidip teslim oldu
Zanlının, dün polise giderek teslim olduğunu belirten Öztürk, soruşturmanın yeni başladığını bildirerek, mahkemeden süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler, zanlının 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473