banner564

Çıplak ve baygındı

Zambiya uyruklu üniversite öğrencisine şiddet kullanarak tecavüz etmekle suçlanan S.B., mahkemedeki duruşmada “zorla yapmadım” dedi

Çıplak ve baygındı
banner598

 Lefkoşa’daki bir üniversitenin kampusünde önceki gece bir kız öğrencinin tecavüze uğradığı iddia edildi. Üniversiteye ait öğrenci yurdu içerisindeki çimenlik alanda meydana geldiği ileri sürülen tecavüz olayında, zanlı S.B’nin, 23 yaşındaki G.K’nın ırzına geçtiği, bu esnada bayılan G.K’yi çıplak vaziyette bırakıp gittiği öne sürüldü. 

   Baygın olan G.K’nin çevredeki öğrenciler tarafından bulunduğu ve olayın polise bildirildiği öğrenildi.
   Şikâyet üzerine gözaltına alınan zanlı S.B’nin ırza geçme iddialarını kabul etmediği, G.K ile beraber alkol aldıklarını daha sonra kendi rızası ile birlikte olduklarını öne sürdüğü bilgisine ulaşıldı. Ayrıca zanlının G.K’nin aşırı derecede alkol aldığı için bayıldığını iddia ettiği öğrenildi. 
  “Müstehcen darp ve ırza geçme” suçlarından Kalebet hakkında soruşturma başlatılan zanlı S.B. dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeden söz hakkı alan zanlı, “Zorla Yapmadım” iddiasında bulundu.

Kamera görüntüleri incelenecek
   Tutuklama duruşmasında zanlının 9 Aralık tarihinde saat 02.00 sıralarında UKÜ kampüsü içerisindeki öğrenci yurdu yakınlarında rızası olmadan G.K’ye (K–23)  müstehcen darpta bulunup ardından ırzına geçtiği açıklandı. 
   Zanlının aynı gün gözaltına alındığını belirten polis, zanlıdan ifade aldıklarını, ifadesinin araştırılacağını söyledi. Polis, ayrıca kamera görüntülerini inceleyeceklerini,  görgü tanıklarından ifade alacaklarını belirtti. Polis, soruşturma aşamasında zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
   Lefkoşa Kaza Mahkemesi, aktarılan iddiaları değerlendirdikten sonra zanlının ilk etapta üç gün süre ile poliste tutuklu kalmasına karar verdi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2013, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474