banner564

CTP’de her şey yolunda

Parti Meclisi toplantısından gerginlik yaşanmadığını söyleyen Kutlay Erk, Sibel Siber’e, Mehmet Ali Talat’ın da destek vereceğini söyledi

CTP’de her şey yolunda
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Sekreteri Kutlay Erk, önceki gün akşam gerçekleştirilen Parti Meclisi (PM) toplantısı hakkında bilgi vererek, yoğun bir süreç yaşandığını, adaylarını oybirliği ile belirlemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Sibel Siber’in adaylığının Kıbrıslı Türklere ve bütün Kıbrıs’a hayırlı olmasını dileyen Erk, aday olmayacağını partiye ileten 2. Cumhurbaşkanı Talat’ın da partinin ve adayının yanında olacağını söyledi. Talat’ın desteğine her zaman ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Erk, bunun çok önemli bir katkı olduğunu ifade etti. 

“Toplantıda gerginlik olmadı”
“Katılan tüm üyelerin oybirliği ile alkışlar arasında adayımız Sibel Siber olarak belirlendi” diyen Erk, toplantıda bir gerginlik olmadığını tabii ki fikirlerin söylendiğini ve tartışıldığını ki zaten PM’nin bu amaçla toplanan bir organ olduğunu belirtti. Her cumhurbaşkanlığı seçimini kendi konjonktürü içinde değerlendirip aday belirlediklerini söyleyen Erk, “Bir defa ittifak adayını destekledik diğerinde de kendi adayımızı belirlerdik.
Tek aday olduğu için her zamanki gibi açık oylama yapıldı. Her aslanın gönlünde bir başkası yatar bunlar tartışılır ve bir sonuç üretilir. Üç aday tartışıldı ve PM günün sonunda adayı belirledi. Artık gönülde yatan aslan değil, PM’nin onayladığı adayımız vardır. Tabanın eğilimi PM’nin belirlediği adaydır. Şimdi görevimiz adayımızın etrafında kenetlenmektir” dedi. 

“Nisan 2015’in hayati önemi var”
Nisan 2015’te gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hayati önem taşıdığını öne süren Erk, Kıbrıs Türk halkının bir beş yıl daha kaybetme gibi bir lüksü olmadığını söyleyerek sözlerini şöyle tamamladı: “Ana hedefimiz Kıbrıs sorununu çözmektir, öznemiz de Kıbrıslı Türklerdir. Federal çözümle Kıbrıs’ın sahiplerinden biri olarak yaşamak için çözümü gerçekleştirmek üzere çabamızı sürdüreceğiz. Bu hedefe insanlarımızı taşıyacak tek parti Cumhuriyetçi Türk Partisi’dir. Biz şahıs değil, kitle partisiyiz. Sorumluluklarımızı ekipler halinde taşırız. Başka partiler gibi bir kişinin kuyrukçusu değiliz. Kadrolarımızla yola çıktık. Amacımız, hedefimiz bellidir ve bunu elde edene kadar ekip ruhumuzla çalışacağız.
Halkımızın iç sorunlarını da çözmek için yolumuza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini CTP değil, Kıbrıslı Türkler kazanacak. Geçen defa bir kişi kazandı ama halk kaybetti, şimdi adayımız kazanacak ve halkımız kazanacak.”

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, 09:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish Power
Turkish Power - 6 ay Önce

Sayin muhip olmussun kralice resimli banknota pou dcuklara sikma kendini biraz da horgucten yemekle birsry kaybetmezsin bak eski yetmez ama evetciler ne oldu ne kaldi biraz dirayetli ol az ye az ic seref haysiyetini kaybetme mersedes yerine renoya bin duble yerine tek ye 3 ayakkabi yerine 1 al ama jole olma helyum gazi olma kendine saygini kaybetme dik dur usak olma

Turkish Power
Turkish Power - 6 ay Önce

Neyi tercih ederdiniz mr muhip kralice resimli poundcuklari mi irkci fasist emperyalist somurgeci ab ulkeleri yahudi parasi ingiliz parcala yonet siyaseti abd kaba kuvveti palikarya kucagini mi burakun bos isleri yok maras verilecekmis yok magosa ercan de redilecekmis sen once ingiliz uslerini bosalttir

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474