banner564

Daha iyi olacak

Telekomünikasyon Dairesi’nde kamu-özel ortaklığı sistemi ile iyileştirme çalışmasına gidilmesi vatandaşlardan geçer not aldı

Daha iyi olacak
banner598

 Ömer KADİROĞLU
Telekomünikasyon Dairesi’nin kamu-özel ortaklığına dayalı bir model çerçevesinde geliştirilmesi önergesi Bakanlar Kurulu’ndan geçti ve çalışmalar başladı. 
Sabit telefon kullanımının arttırılmasına yönelik yapılan proje vatandaşlardan da geçer not aldı. 
Ayrıca uygulamanın hayata geçmesi ile birlikte üçüncü bir GSM şirketine de olanak sağlanacak olması vatandaşı sevindirdi. 
Hayata geçirilmesi planlanan proje ile ilgili Diyalog’a konuşan vatandaşların görüşleri olumlu oldu. Vatandaşlar, sabit telefonlarda hizmet kalitesinin artacağını, üçüncü bir GSM operatörü sayesinde cep telefonu faturalarının azalacağını ifade etti.

Vatandaş ne dedi…? 
Olgun Köymen: 
Sabit hat kullanıyorum. Sabit hatlarda kamu-özel uygulamasına gidileceğini öğrendik ve bu uygulamayı beğendik. Hizmet kalitesine yönelik atılan bu adımı destekliyoruz. Bununla birlikte üçüncü bir GSM operatörünün de adamıza geleceğini öğrendik, kesinlikle yerinde bir çalışmadır. Bir başka operatörün adaya gelmesi rekabeti sağlayacak böylelikle de vatandaşlar uygun tarifelerle ceplerini rahatlatacak.

Ersin Nizam:
Ev telefonum var ve evde olduğum süre içerisinde kullanıyorum. Sabit hat arayacağımızda ev telefonu elzemdir. Sabit hatların hizmet sisteminden memnunuz. Yeni bir çalışma ile kamu-özel ortaklığına gidileceğini öğrendik. Devlete ait hiçbir kurumun özelleştirilmesi taraftarı değilim. Adaya üçüncü bir GSM operatörü geleceğini öğrendik bu bizleri cep telefonu kullanıcılarını rahatlatacağı inancındayım. Rekabet ortaya çıkacağı için daha iyi olacağı inancındayım.

Feyyaz Şengül:
Kirada olduğum için ev telefonum yok ancak ileride bağlatacağım. Sabit hatlarla ilgili yapılması planlanan kamu-özel ortaklığı hizmet kalitesini arttıracağı için teşvik edici olacağını düşünüyorum. Hizmet kalitesi arttığı zaman vatandaşlar da sabit hat kullanımını daha çok tercih edecektir. Adaya üçüncü bir GSM operatörünün geleceğini duyduk bu çok güzel bir haber. Bir operatörün daha adaya gelmesi demek rekabeti arttıracak ve insanların kabarık faturalardan cebi kurtulmuş olacak.

Mehmet Salih Pehlivanoğlu:
Ev telefonumuz var ve memnunuz. Telekomünikasyon Dairesi ile ilgili kamu-özel ortaklık çalışması olduğu ve kısa süre sonra çok daha iyi bir hizmet sunulacağı açıklandı. Yapılan doğru bir çalışmadır. Vatandaşların yararına olacak her türlü çalışmayı destekliyoruz. Bu ortaklık çalışmasıyla bir de üçüncü bir GSM operatörünün adaya geleceğini öğrendik. Ümit ederiz ki kısa sürede bu da hayat bulur ve artık kabarık cep telefonu faturalarından kurtuluruz.

Özkan Kıray:
Ev telefonum yok. Hizmetinden memnun değilim diye bağlatmadım. Kamu- özel ortaklığı yapılarak hizmet kalitesinin arttırılacağı söyleniyor. Umarın bir an önce bu özelleştirme yapılır ve Telekomünikasyon Dairesi’nin verdiği hizmet kalitesi artar. Öte yandan bir GSM operatörünün daha adaya geleceği açıklandı. Bu açıklama hayat bulursa rekabeti de beraberinde getireceğinden vatandaşın cebi rahatlayacak. Halkın yararına olan her türlü çalışmayı destekliyorum.

Salih Bilal:
Ev telefonum var ancak pek kullanmıyorum. Sürekli olarak telefonlar bozulduğu için kullanamıyoruz. Kamu-özel ortaklığı yapılarak Telekomünikasyon Dairesi’nin verdiği hizmetin kalitesinin arttırılacağı açıklandı. Halkın yararına olacaksa bu özelleştirmeyi kabul ediyoruz. Bu ortaklıkla adamıza bir GSM operatörünün daha geleceği belirtildi. Bu da halkın yararına olacaktır. Bir operatörün daha gelmesi demek rekabetin artması demektir. Hal böyle olunca da telefon ücretleri ucuzlayacaktır. Halkın cebine ek külfet olmayacak her çalışmayı destekliyoruz. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473