banner564

Daldır kovayı çek!

Mağusa'da evler susuz ama kısa süreli yağmur sonrasında yollar göl oldu

Daldır kovayı çek!
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Su İşleri Dairesi, ana isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle, son 3 gündür su verilemeyen Gazimağusa’da dün öğleden sonra aniden bastıran sağanak yağmurdan sonra herkesi acı acı güldüren bir tablo ortaya çıktı.
Gazimağusa’da yarım saat yağan şiddetli sağanaktan sonra birçok bölgede su baskını oluşurken, şehrin en işlek caddesi olan İsmet İnönü Bulvarı adeta Venedik’e döndü. Evlerinde kullanım suyu olmayan vatandaşlar, kentteki alt yapı eksikliğine dikkat çekerek, “Musluktan damla su akmıyor ama yollar göle döndü. Depolara kova ile su taşıyacağız. Yetkililerin çözemediği sorunumuzu yarım saat yağan yağmur çözdü” diyerek espri yaptı.
 
Arabalar suyun içinde mahsur kaldı
  Yağan şiddetli yağmur sonrası İsmet İnönü Bulvarı gölete dönüşürken, bazı arabalar yağmur suyu nedeni ile yolda mahsur kaldı. Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şubesi ekipleri, caddeyi bir süre trafiğe kapatırken, belediye ile sivil savunma ekiplerinin çalışması ile yoldaki su tahliye edildi.

Her yağmurda aynı sorun
  Cadde üzerinde bulunan işletme sahipleri, her yağan şiddetli yağmur sonrası bölgede aynı görüntülerin oluştuğunu dile getirdi. Her yağmur sonrası aynı sorunu yaşamaktan bıktıklarını ifade eden işletme sahipleri, yetkilileri bir an önce gerekli önlemleri almaya çağırdı.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473