banner564

Değer miydi Hakan?

Ercan’daki KIB-HAS ofisinden 85 lira çaldığı iddiasıyla tutuklanan zanlı 5 gün daha polis hücresinde kalacak

Değer miydi Hakan?
banner598

  Ercan Havaalanı içerisinde faaliyet gösteren KIB-HAS isimli işyerinden hırsızlık yapan iki kişiden Hakan İbrahim Gök hakkındaki soruşturma devam ediyor. Polis, diğer şahsı henüz tespit edemezken, zanlı Gök ek süre talebiyle yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

   Olayı soruşturan polis, 11 Mayıs 2018 tarihinde saat 02.24 sıralarında Ercan Havaalanı içerisinde faaliyet gösteren KIB-HAS isimli işyerine mutfak penceresinden 2 kişinin girdiğini söyledi. Polis, içeri giren şahısların kasa içerisinden ve tezgâh üzerinde bulunan 50 kuruş ve 1 TL’lik madeni paralar ile 85 TL’yi çaldıklarını, ofisin penceresinden çıktıklarını belirtti.   
  Polis, işyeri ile bölgede bulunan kamera görüntülerinin incelendiğini ve içeri giren şaşılardan birinin zanlı İbrahim Hakan Gök' e benzediğini tespit edildiğini, kamera görüntülerinin zanlının nişanlısının da izlemesinin sağlandığı ve onunda görüntüdeki şahıslardan birinin zanlı olduğu yönünde beyanda bulunduğunu söyledi. 
   Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ve aranan bir şahıs daha olduğunu belirterek zanlının 5 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473