banner564

Dehşet saçtı

Alkol alıp, sokaklarda bağıran ve kaldırım taşı ile bir işyerinin camlarını kıran Emrullah Zubioğlu, kırık parçalarla kollarını kesti

Dehşet saçtı
banner598

 Lefkoşa’da gece yarısı alkollü bir şekilde sokaklarda gezen Emrullah Zubioğlu (23) ortada hiçbir neden yokken, yoldan aldığı kaldırım taşıyla Wonder Boom isimli işyerinin camını kırdı.

Zanlı kırılan cam parçaları ile koluna kesi atıp, bağırıp çağırıp herkesi rahatsız etti. Alkolün etkisi ile kollarını yaralayan zanlı şikâyet üzerine tutuklandı.
Daha önce de benzer suçlardan tutuklanan zanlı dün ek süre talebi ile mahkemeye çıkarıldı. 
Soruşturmayı yapan polis, 14 Ekim 2019 tarihinde saat 00.30 sıralarında 176 promil alkol tesiri altında olduğu bir esnada kaldırım taşı ile Wonder Boom isimli işyerinin vitrin camını kırdığını söyledi. Zanlının bu esnada yüksek sesle "Arayın polisi” diyerek bağırdığını ifade etti. Polis, zanlının daha sonra söz konusu işyerinin kırılan camının parçalarını kullanarak sol koluna 5 adet kesi attığını anlattı.
Polis, zanlının suçüstü tutuklandığını belirterek, kaldırım taşının olay yerinde bulunup emare olarak alındığını söyledi. 

Ülkede turist olarak kalıyordu
Polis, zanlının 23 yaşında olduğunu, KKTC'de turist statüsünde bulunduğunu belirterek, daha önce de benzeri suçlardan dolayı tutuklandığını ifade etti.  Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, teminat talep etti. Mahkeme,  zanlının 20 günü aşmayan süreyle tutuklu yargılanmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474