banner564

Demir cop ile vurdu Gözünden yaraladı

Girne’de bir eğlence mekanında çıkan tartışmada iki kişi bir olup Semir Yolcu’yu ciddi şekilde darp etti

Demir cop ile vurdu Gözünden yaraladı
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de bir eğlence mekanında çıkan kavgada Semir Yolcu’yu darp ederek gözünden ağır yaralanmasına neden olan güvenlik görevlisi Mustafa Hannihak ile 17 yaşındaki E.Ö. gözaltına alındı. İki zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Girne Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Yanaroğlu, 4 Nisan tarihinde 04.00 sıralarında Girne’de faaliyet gösteren bir eğlence mekânında güvenlik görevlisi olan Mustafa Hannihak’ın görevli valelerle tartıştığı gerekçesiyle Semir Yolcu’nun yüzüne ve vücudunun çeşitli yerlerine yumruk atıp, ciddi şekilde darp ettiğini söyledi. 
Yanaroğlu, o esnada mekân önünde duran 17 yaşındaki E.Ö.’nün üstünde taşıdığı 50 santim uzunluğundaki demir cop ile Semir’in yüzüne vurmak suretiyle ciddi şekilde darp ettiğini açıkladı.
Yanaroğlu, Semir’in darp sonucu sağ gözünden yaralandığını, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırıldığını belirterek, göz hastalıkları servisinde müşahede altına alındığını ifade etti. Polis, olayla ilgili aranan şahısların 6 Nisan tarihinde tespit edilerek tutuklandığını belirtti.
Yaralının tedavisinin sürdüğünü, alınacak ifadeler olduğunu ve incelenecek kamera görüntüleri bulunduğunu kaydeden polis, 3 gün süre ile tutukluluk talep etti.
Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473