banner564

Diğer üçü teminata bağlandı

Kuzucuk’taki kuzu hırsızlığı nedeniyle tutuklanan 5 kişi arasında bulunan Ozan ve Hasan Kara kardeşlerin suçsuz olduğu anlaşıldı

Diğer üçü  teminata  bağlandı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

İskele’ye bağlı Kuzucuk köyünde meydana gelen ve daha önce 5 kişinin tutuklandığı hayvan hırsızlığı meselesi ile ilgili olarak Hüseyin Kara, Ahmet Yazar ve Emrah Özdemir, mahkeme tarafından kefaletle serbest bırakıldı.
Soruşturma maksatlı önceden tutuklu bulunan Ozan Kara ve Hasan Kara isimli kardeşlerin ise olayla bağlantısı olmadığı tespit edildiğinden, polis tarafından mahkeme huzuruna çıkarılmadan serbest bırakıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran polis memuru Hasan Özgüç, zanlılar, Hüseyin Kara, Ahmet Yazar ve Emrah Özdemir’in,  Kuzucuk köyünde, Ahmat Akyalı ile Ahmet Çamlıdağ’a ait mandıralar içerisinden, toplam değeri yaklaşık 6 bin 500 TL olan 1 koyun ve 9 adet kuzu çaldıklarını söyledi.
Mesele ile ilgili olarak aranmakta olan tüm emarelerin bulunduğunu ve zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Özgüç, zanlıların, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Kefilleri kurtardı
Huzurundaki şahadeti değerlendiren İskele Kaza Mahkemesi Başkanı, Kıdemli Yargıç Düriye Elkıran, zanlıların, KKTC vatandaşı muteber birer kefilin, lehlerinde, 30’ar bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2017, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474