banner564

Dikkatler Ahmet Kara’da

Gazimağusa’da 9 gün önce meydana gelen kundaklama olayı ile ilgili 3 kişi tutuklandı

Dikkatler Ahmet Kara’da
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, 26 Eylül 2019 tarihinde, bir apartmanın alt kısmında bulunan mercedes marka aracı kundakladığı iddiası ile aranmakta olan zanlılar, Ahmet Kara, Hüseyin Kara ve Engin Erensu, polisin  9 günlük titiz incelemesi sonucunda tespit edildi. Zanlılar dün nöbetçi mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Gökhan Kol, 26 Eylül 2019 tarihinde, Gazimağusa’da, Karakaşlı Apartmanının alt kısmında bulunan ve Cemre Yağcıoğlu’na ait olan Mercedes marka aracın yanıcı madde dökülerek kundaklandığını anımsattı. 
Mahkeme huzurundaki zanlıların, güvenlik kamera kaydı götüntüleri ve titiz incelemeler sonucunda 9 günün ardından tespit edildiğini aktaran Kol, zanlı 2 Hüseyin Kara ile zanlı 3 Engin Erensu’nun gönüllü ifade vererek olay yerine gittiklerini ve zanlı 1 Ahmet Kara’nın teşviki ile kundaklama olayını gerçekleştirdiklerini itiraf ettiklerini söyledi.
Soruşturmanın yeni başladığını ve aranan şahısların olduğunu belirten Kol, mahkemeden süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren kıdemli Yargıç Ayşen Toroslu, zanlıların, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474