banner564

Diyalog'a kutlama mesajları

Diyalog'a kutlama mesajları
banner598

 “Diyalog Gazetesi’nin altıncı yılını en içten dileklerimle kutlarım. Özverili çalışanlarına bizlere güncel ve gerçekçi haberler ilettikleri için teşekkür ederim. Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’ı tebrik eder başarılı bir şekilde ilerledikleri yolda daha nice başarı dolu yıllar dilerim. Hayırlı yaşlar…”

Esen ÖMÜRLÜ 
KKTC Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı
******
 “Diyalog ailesini kutluyorum. Aynı şekilde ve aynı düzende demokrasi ve çok sesliliği koruyarak ve arttırarak yayınlarına devam etmesini diliyorum. Halkın içerisinde halkın bütün sorunlarını dile getiren ve bizlere de bu yayınlarda pay düşerek halkın yaralarına merhem olma şansını Diyalog Medya ile yakalıyoruz. Hep birlikte nice yıllara…”
Fikri ATAOĞLU 
Demokrat Parti Genel Başkanı

******
 “Diyalog için çok bir şey söylemeye gerek yok. Diyalog Medya’nın yarattığı sinerji ortada. Ben basına çok önem veriyorum. Basın her yapılan için ve projenin yarısını oluşturuyor. Diyalog Medya tüm ekibi ile birlikte çok önemli bir görevi ifa etmektedir. Basına kaliteyi yansıtarak sürekliliği ile birlikte doğru haberciliğin yaptığı çalışmalarla ulaşılmasına olanak sağlıyor. Önder bir konumda ve her zamanki gibi liderliğini devam ettirmektedir. Diyalog Gazetesi’nin altıncı yılını kutlar nice 60 yıllar diliyorum. 

Olgun AMCAOĞLU 
Maliye Bakanı

******

Diyalog Gazetesinin yeni yaşının hayırlı olmasını diliyorum. Kuzey Kıbrıs’ın ve Güney’in takip ettiği büyük bir boşluğu dolduran bir basın kuruluşudur. Bu başarının yakalanmasında emeği geçen tüm herkesi kutluyorum. Objektif habercilikle yayınlar yapan Diyalog Gazetesi yayınlarını sürdürürken Sn. Reşat Akar ve personelini başarılarından ötürü kutluyorum. Nice başarı dolu yıllara…”
Hasan BÜYÜKOĞLU 
Halkın Partisi Milletvekili
****
 “Diyalog Medya ülkenin önde gelen basın kuruluşlarından biridir. Gerek yazılı gerekse görsel basında büyük bir başarı yakalamıştır. Ben bir milletvekili olarak ne zaman oraya gitsem kendimi evimde hissediyorum. Gerek çalışanlarıyla gerekse üst düzey yöneticileri ile dört dörtlük bir kurum oldu. Diyalog Gazetesi 6 yılda yakaladığı başarı ile sanki 60 yıldır yayın yapıyor gibi bir konuma ulaşmıştır. Tarafsız, mesnetli eleştirilerle hiçbir zaman dedikodulara mahal vermeden gerçek haberleri halka sunarak bu başarıyı yakalamıştır. Ben böylesi bir basın yayın organının var olmasından son derece mutluyum. İzlemiş olduğu gerçekçi ve gerçeğe dayalı yayınlarıyla nice seneler diliyorum.”
Menteş GÜNDÜZ 
Ulusal Birlik Partisi Milletvekili
******

“Ülkede basının geldiği nokta, Diyalog Medya’nın varlığı ve diğer basın kuruluşlarının varlığı bizlere demokratik bir zemin yaratıyor. Herkesin sesini duyurabileceği ve kendini ifade edebileceği bir ortama katkıda bulunuyor. Diyalog Gazetesi’nin yeni yaşının hayırlı olmasını diliyorum. Her rengin temsiliyeti ve herkesin sesini rahatlıkla duyurabilmesi için özgür basın çok önemlidir. Diyalog Medya emekçilerini ve yöneticilerini bu başarılarından ötürü tebrik ediyorum.”
Mehmet HARMANCI 
Lefkoşa Türk Belediye Başkanı
********
 “Gazetenin altıncı yaşını çalışan ve yöneticileri ile birlikte kutluyor olmak son derece büyük bir mutluluktur. Diyalog Medya ülkeye kazandırılan en önemli basın kuruluşlarından biridir. Diyalog Gazetesi ve televizyonunu yakinen takip ediyorum. Zaman zaman her ne kadar Diyalog hakkında söylemler çıksa bile bu kurumun tarafsız olduğu ortadadır ve bu net bir şekilde görülüyor. Ekipte herkes özverili ve hassas bir şekilde çalıştığı için bu başarının yakalandığı inancındayım. Nice uzun yıllar diliyorum.”
Gülşah Sanver MANAVOĞLU 
Halkın Partisi Milletvekili

********
“Diyalog Medya çok kısa sürede ülkede yerini en yükseklerde alabilmiş saygın bir medya kuruluşudur. Çalışmalarını kutlar başarılarının devamını diliyorum. Ülkemiz küçük bir yer ve burada birçok kalıplaşmış basın kuruluşu var. Diyalog Medya bunların arasından sivrilerek kendini kanıtlamış bir basın kuruluşu olmuştur. Çok başarılı basın mensuplarının bir araya geldiği güçlü bir medya kurtuluşudur. Diyalog Gazetesi’nin altıncı gurur yılını hep birlikte kutluyoruz. Başarılı ve güçlü yayınlarının devam ettiği nice se senelere…”
Jale Refik ROGERS 
Halkın Partisi Milletvekili

*********
 “Nice 60 yıllar diliyorum. Bizim için bütün medya kuruluşları önemlidir. Halka her şeyi doğru bir şekilde iletebilmek önemlidir. Medya kuruluşları arasında Diyalog’un yeri ayrı olmakla birlikte çok daha farklı bir noktadadır. Diyalog Gazetesinde daha zengin kadro ile daha zengin yorumlar yapılıyor. Kuruma gerekli önem ve ilgiyi veren yönetici ve çalışanlarını kutlarım. Her görüşe açık bir kurum olma başarısı ile yoluna devam ediyor. Diyalog Gazetesinin yeni yaşını kutlar başarılarının devamını diliyorum.”
Hasan TAÇOY 
Ekonomi ve Enerji Bakanıs

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2019, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473