banner564

Doğaya candan katkı

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı, Lefkoşa Gençtepe Bölgesine bin yüz fidan dikti

Doğaya candan katkı
banner598

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı (GKK), 2016 yılı ağaçlandırma faaliyetleri kapsamında dün Lefkoşa-Gençtepe bölgesine Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın da katılımıyla bin yüz adet ağaç fidanı dikimi yapıldığını bildirdi. 

GKK’dan verilen bilgiye göre, fidan dikiminin ardından Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ağaçlandırma faaliyetine katılan Güvenlik Kuvvetleri personeli ile beraber öğle yemeği yedi. Açıklamada, şunlar kaydedildi:
“Çevrenin korunması ve geliştirilmesi ile yurt sevgisine katkı sağlayacak şekilde planlanarak icra edilen ağaçlandırma faaliyetleri kapsamında 21 Ocak- 26 Şubat tarihleri arasında Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı 10 farklı kışlada toplam 6 bin 500 adet ağaç fidanı dikimi yapılmıştır. 
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı tarafından icra edilen ağaçlandırma faaliyetleri kapsamında son 10 yılda toplam 93 bin 365 adet ağaç fidanı dikilmiştir. 
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı her yıl olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da ağaçlandırma ve fidan dikim faaliyetlerine devam edecektir.” 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2016, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474