banner564

Dosyası kabarık

34 gram uyuşturucu madde ile yakalanan Alkan Canik, benzer suçları olduğu için tutuklu yargılanacak

Dosyası kabarık
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Akdoğan’da geçtiğimiz hafta yapılan uyuşturucu operasyonu sonucunda tasarrufunda 34 gram uyuşturucu madde bulunan Alkan Canik, soruşturmasının tamamlanması üzerine dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.
   Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli Polis Memuru Hasan Selvili, 29 Ağustos 2018 tarihinde alınan bilgide mahkeme huzurundaki zanlının tasarrufunda uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini ve saat 22.00 sıralarında zanlının Akdoğan’da bulunan ikametgahı çevresine giderek pusu görevine başladıklarını söyledi. 
   Zanlının elinde siyah poşeti evinin yan kısmında bulunan okul ile park alanı arasındaki otluk alana bıraktığı esnada suçüstü tespit edildiğini anlatan Selvili, poşetin içerisinde 28 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Zanlının ikametgâhı içerisinde yapılan arama sonucunda da 6 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirten Selvili, zanlının cebinde de uyuşturucu tartımında kullanılan hassas terazi bulunduğunu ifade etti. Zanlı aleyhinde yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Selvili, benzer sabıkası olan ve gündemde benzer davaları olan zanlının, davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.
   Yargıç Mine Gündüz, zanlının, 45 günü geçmemek şartı ile davaları görüşülünceye kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473