banner564

‘Dozu kaçırdık’

Hırsızlık yaptıkları iddiası ile tutuklanan beş zanlı çok fazla alkol aldıkları için suç işlediklerini öne sürdü

‘Dozu kaçırdık’
banner598

 Girne’de Kemal Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren marketten hırsızlık yaparken kameralara yakalanan Yunus Aydın, Ömer Tunç, Tarık Kafalı, Onur Lale ve Resul Sefa, eşkâllerinden tespit edilerek tutuklandı. 

   Dikmen’de mükellef er olarak görev yapan zanlıların birlikteki dolaplarında yapılan aramada, 10 adet muhtelif markalarda, erkek ve kadın parfümleri bulundu. Yapılan ilk sorgulamada işledikleri suçları itiraf eden zanlılar, dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
   Soruşturmayı yapan polis, olayın 29 Eylül tarihinde saat 14.00 sıralarında Girne’de Kemal Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir markette meydana geldiğini söyledi. Zanlıların, market içerisinden toplam değerleri bin 173 TL olan 12 adet kadın ve erkek parfümlerini çaldığını kamera görüntülerinde tespit ettiklerini ifade eden polis, zanlıların eşkâllerinin görüntülerden tespit edildiğini ifade etti. Zanlıların Dikmen’de mükellef er olarak görev yaptıklarını tespit ettiklerini belirten polis, zanlıların dolaplarında 10 adet parfümün bulunduğunu iki parfümün ise bulunamadığını açıkladı. 

“Çok içince oldu”
Soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, zanlıların teminata bağlanmasını talep etti. 
Mahkeme, her bir zanlının 200 bin TL kefalet senedi imza ederek serbest yargılanmalarına, ayrıca dosyalarının 20 gün içinde hazır edilmesine karar verdi. 
   Teminat talebinin ardından söz hakkı verilen zanlılar ise alkolün dozunu kaçırdıklarını asker oldukları için sürekli alkol almadıklarını ve çarşı izninde oldukları gün içkiyi fazla içtiklerini öne sürdü.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2018, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473