banner564

Soner Olgun Merit Park'ta muhteşem bir müzik ziyafetine imza attı

Merit Park Hotel bünyesindeki Letafet Bar’da sahne alan Soner Olgun ve ekibi eylül ayının son konserinde yine muhteşem bir müzik ziyafetine imza attı

Soner Olgun Merit Park'ta muhteşem bir müzik ziyafetine imza attı
banner598

 Merit Park Hotel bünyesindeki Letafet Bar’da sahne alan ve Kuzey Kıbrıs eğlence hayatında cumartesi fenomeni olan usta sanatçı Soner Olgun ve ekibi, eylül ayının son konserinde yine muhteşem bir müzik ziyafetine imza attı.

Türkiye’deki programının ardından ayağının tozu ile Kıbrıs a gelen sanatçı kendisini izleyen misafirlere unutulmaz saatler yaşattı.
Gecenin ilk dakikalarında nostaljik şarklılarıyla Özlem Olgun sahne aldı. Sonrasında sahne alan Soner Olgun muhteşem sesiyle izleyenleri büyüledi.
Soner Olgun dinleyenlerine, türkülerden arabeske, özgün müzikten yabancı şarkılara kadar uzanan geniş bir yelpaze sundu. Yorumunu katarak tatlandırdığı repertuarı uzun süre hafızalardan silinmeyecek kadar güzeldi.
Sanatçının başarılı Orkestra Direktörü Utkan Marangoz da geceye arabesk şarkılarıyla renk kattı.
Yaklaşık 3 saat sahnede kalan sanatçı gecenin finalini İzmir Marşı ile yaptı. Soner Olgun 6 Ekim’de Letafet sahnesinde tekrar sevenleriyle buluşacak.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2018, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473