banner564

Dualar Eren için

16 yaşındaki genç Motosiklet kazasında ağır yaralandı

Dualar Eren için
banner598

Ferah BARIŞSEV

Başkent Lefkoşa’da dün öğlen saatlerinde 15 ve 16 yaşındaki iki arkadaşın motosikletle çıktığı gezinti üzücü bir kaza ile sonuçlandı. Şht. Hüseyin Mustafa Sokakta meydana gelen kazada 16 yaşındaki Eren Alpdoğan yönetimindeki FZ 923 plakalı motosikletle 50 yaşındaki Dilek Yıldırım yönetimindeki KH 303 plakalı otomobil çarpıştı. Kelimenin tam anlamı ile can pazarının yaşandığı kazada, FZ 923 plakalı motosiklet sürücüsü Eren Alpdoğan ile aynı motosiklette yolcu olarak bulunan 15 yaşındaki Doğukan Kırdar, olay yerine çağrılan ambulansla yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet hastanesine kaldırıldı.
Yetkililerden alınan bilgiye göre, kaza sonucu ağır şeklide yaralanan motosiklet sürücüsü Eren Alpdoğan Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde, aynı motosiklette yolcu olarak bulunan ve hafif yaralanan Doğukan Kırdar ise acil serviste müşahede altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Arkadaşları hastaneye koştu
Ehliyeti olmadan motosikletle trafiğe çıkan ve üzücü kazada ağır yaralanan Eren Alpdoğan’ın hayata tutunması için tüm sevenleri dua ediyor. Lefkoşa Haydar Paşa Ticaret Lisesinin başarılı öğrencilerinden olan Eren Alpdoğan’ın geçirdiği trafik kazasının ardından başta ailesi olmak üzere çok sayıda okul arkadaşı hastaneye akın etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474