banner564

Düğün salonu da hazır

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, 22 ayda yaptığı icraatları ve ileriye yönelik projelerini anlattı

Düğün salonu da hazır
banner598
Mehmetçik’teki Osman Zorlu’nun Köşe Cafe’sine konuk olan Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu dün, 22 ayda yaptığı icraatları ve ileriye yönelik projelerini Diyalog Medya bölge muhabirine anlattı.  Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu’nun icraatları ve ileriye dönük projelerinden bazıları şöyle: 

22 ay içinde yapılan icraatlar 
Yedikonuk köy meydanının düzenlenmesi. Çocuk parkı ile Atatürk büstünün yapımı. İlk okula park yeri, tuvalet ve çardak projesi. Büyükkonuk Eko Köy Geliştirme Projesi. Büyükkonuk Kültür Sanat Evi. Büyükkonuk Meydan Düzenleme Projesi. Büyükkonuk Sağlık Birimi Projesi. Büyükkonuk meydanının çiceklendirilmesi. Kilitkaya köyündeki yolların asfaltlanması. Tuzla köyü düğün salonu ile köy meydanının düzenlenmesi.

Devam eden projeler:
Yedikonuk köyü çevre düzenlenmesi. Kaplıca köyü halı saha projesi. Kaplıca köyü Atatürk projesi. Sazlıköy – Mehmetçik yolunun yapımı.

Yapılacak olanlar projeler:
Kantara piknik alanı projesi. Sazlıköy – Zeybekköy çevre düzenlemeleri. Büyükkonuk köyü çok amaçlı düğün ve spor salonu. Yedikonuk halı sahasının çevre düzenlenmesi. Çöp kamyonu alımı.  Böyükkonuk köy girişi park alanı. Büyükkonuk eski polis binasının, sağlık ocağı olarak düzenlenmesi. TC Sağlık Bakanlığı’ndan sağlanacak hibe ambulans.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473