banner564

Kahreden kader

2 ay önce baba olan 38 yaşındaki başarılı polis memuru Gürkan Gürsöz, Gazimağusa’daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Kahreden kader
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’daki evinde dün akşam saatlerinde aniden fenalaşan 38 yaşındaki polis memuru Gürkan Gürsöz, kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak genç yaşta hayata veda etti. Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre akşam saat 21.30 saatlerinde evde koltukta oturduğu sırada aniden fenalaşan Gürkan Gürsöz, ikametgahına çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılsa da doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kalp krizinden öldüğü tahmin ediliyor
Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre genç yaşta yaşamını yitiren talihsiz polis memurunun kalp krizinden öldüğü tahmin ediliyor. Gürsöz’ün kesin ölüm nedeni bugün Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılacak olan otopsinin ardından belirlenecek.

Bebeği 2 ay önce dünyaya gelmişti
Evli olan Gürkan Gürsöz’ün 2 ay önce çok sevdiği bebeği dünyaya gelmişti. Uzun yıllar Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde görev yaptıktan sonra Ziyamet Polis Karakolu’na geçen Gürsöz, en son nakillerle Gazimağusa Polis Müdürlüğü bünyesinde bulunan Merkez Karakolu’nda görev yapıyordu. Mesai arkadaşları tarafından da oldukça sevilen Gürsöz’ün ölümü karşısında ailesi ve yakınları adeta yıkıldı.

Bugün defnedilmesi bekleniyor
Gürsöz’ün bugün Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde kesin ölüm nedenini belirleyecek otopsinin ardından düzenlenecek cenaze törenine müteakip Gazimağusa’da toprağa verilmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474