banner564

Ecevit ‘Almadım’ diyor

Akdoğan’daki düğünde testi oyunu için sahneye çıkan Marina Gazi, döndüğünde çantasındaki cüzdanı ve paraları bulamayınca kamera görüntüleri incelendi

Ecevit ‘Almadım’ diyor
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Akdoğan’da, geçtiğimiz Cumartesi akşamı gerçekleşen bir düğün töreni esnasında, akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. Yan masalarında oturan şahısların, testi oyunu için masayı terketmesini fırsat bilen Ecevit Kurtluoğlu’nun, Marina Gazi isimli şahsa ait çantayı karıştırdığı, çantada bulunan ve içerisinde bin 800 TL nakit paranın bulunduğu cüzdanı çaldığı iddia edildi.
Polis memurunun mahkemeye verdiği şahadete göre saat 22.00 ile 23.00 ssaatleri arasında gerçekleşen olayda, zanlının çantayı karıştırdığı anlar düğün salonunun güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Kamera tespit etti
Mahkemeye meseleyi aktaran Dörtyol Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Mehmet Bayır, zanlının, 16 Eylül 2017 tarihinde, saat 22.00 ile 23.00 saatleri arasında, Akdoğan düğün salonunda gerçekleşen bir düğün töreninde, testi oyunu esnasında Marina Gazi’ye ait olan çantada bulunan ve içerisinde bin 800 TL nakit paranın bulunduğu cüzdanı sirkat ettiğini söyledi. 
Düğün salonunun güvenlik kamera görüntülerinde, zanlının, testi oyunu sırasında adı edilenin çantasını karıştırdığının açıkça gmrüldüğünü belirten Kurtluoğlu, kamera kayıtlarının incelenmeye devam ettiğini ve alınacak olan ifadelerin olduğunu ifade ederek, mahkemeden süre talep etti.

Zanlı: Yere düşen telefonumu almaya çalışıyordum
Mahkemede suçlamaları kabul etmeyen zanlı, güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler için, “O esnada yere düşen cep telefonumu almaya çalışıyordum, kesinlikle cüzdanı ben almadım” şeklinde konuştu.
Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanlarını değerlendiren Yargıç Gökhan Asafoğulları, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2017, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473