banner564

Ehliyetine el konuldu

Yunus Alkan’a çarparak ölümüne neden olan taksi şoförü tutuksuz yargılanacak

Ehliyetine el konuldu
banner598

Değirmenlik - Girne yolu üzerinde yaya olarak yolu geçmeye çalışan 20 yaşındaki er Yunus Alkan'a çarparak ölümüne neden olan taksi şoförü 47 yaşındaki Ayhan Kılıç hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı dün teminat talebiyle mahkemeye çıkarıldı.
Müfettiş Muavini Mustafa Berksan, 6 Temmuz 2019 tarihinde Değirmenlik- Girne anayolu 2-3 kilometreleri arasında TLY 989 plakalı araçla zanlı Ayhan Kılıç’ın yolun solundan sağına geçmeye çalışan Yunus Alkan’a aracının sol ön kısmı ile çarparak ağır yaralanmasına neden olduğunu söyledi.
Polis, Yunus Alkan’ın önce Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne ardından Yakındoğu hastanesine sevk edilerek yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığını ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını belirtti. 

Soruşturma tamamlandı
Polis, zanlının taksi şoförü olduğunu ve mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirterek, teminata bağlanmasını ve ehliyetine de el konulmasını talep etti.
Mahkeme, 10 bin TL nakit teminat yatırması ve 2 kefilin 100’er bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması şartlarıyla zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi. Dava süresince zanlının ehliyetine el konulmasına da emir verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473