banner564

“El Ele-Birlikte Başaracağız"

Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Çatalköy ve Tatlısu'da uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekmek için şenlik düzenlenecek

“El Ele-Birlikte Başaracağız
banner598
Emir ERTORUN-İbrahim DİRAN
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü kapsamında “2. Uyuşturucu ile Mücadele Şöleni” düzenliyor. 
Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Çatalköy ve Tatlısu'da "Uyuşturucu ile Mücadelede El Ele-Birlikte Başaracağız" sloganıyla gerçekleştirilecek şölen çerçevesinde 19-27 Haziran tarihleri arasında birçok etkinlik düzenlenecek.
Başbakanlık, bazı devlet daireleri, belediyeler, sivil toplum örgütleri ve bazı sponsorların destek vereceği etkinliklerle ilgili dün Lefkoşa Merit Otel’de basın toplantısı düzenlendi. 
Başbakanlık Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu basın toplantısında yaptığı konuşmada, uyuşturucuyla mücadelede, koruma zırhlarını güçlendirmek için toplumsal duyarlılığı artırmaları gerektiğini vurguladı. 

Etkinliğe kimler destek oldu?
Karaokçu, “Lefkoşa Türk Belediyesi; Gazimağusa Belediyesi; Girne Belediyesi; Çatalköy Belediyesi ve Tatlısu Belediyesi olmak üzere 5 belediyemiz bizlerle birlikte; Gençlik Dairesi, Sosyal Hizmetler Dairesi, Merit Oteller Gurubu; Kıbrıs Alternatif Sporlar Derneği; Leman Cankat Gancelli Sevgi Atölyesi; Nilgün Güney Atöltyesi; Basketbol Federasyonu; KKTC Judo Hapkido ve Kickboks Federasyonu; Major Müzik Center; Takali Ajans; Zeki Karahanoğlu; Sultan Dursunlar ve Engin Bulut bizlerle. Başbakanımız Sayın Hüseyin Özgürgün ve Komisyonum adına hepsine, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği adına verdikleri destekten dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
Basın toplantısına Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, 
Sponsor Merit Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süha Türköz, Kıbrıs Alternatif Sporlar Derneği Başkanı Mustafa Tayfunlar, Nilgün Güney Atölyesi adına Aydan Lisaniler, Sanatçı Leman Cankat ve Prof. Dr. Mesut Yalvaç da birer konuşma yaptı.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2016, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473