banner564

Elmacık kemiği kırıldı

Korkuteli sakini Nuh Erk, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı polis memuru Nevzat Karatosun’u yumrukla hastanelik etti

Elmacık kemiği kırıldı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Korkuteli köyünde geçen Cumartesi gecesi alacak verecek meselesi yüzünden Nuh Erk isimli şahıs ile Gazimağusa Polis Müdürlüğüne bağlı Merkez Karakolunda görev yapan polis memuru Nevzat Karatosun arasında tartışma çıktı. 
Tartışma sonucunda Nuh Erk, Karatosun’a yumruk atarak elmacık kemiğinin kırılmasına neden oldu. Polis memuru Nevzat Karatosun’un Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde dün ameliyata alındığı öğrenildi. Nuh Erk ise dün teminat maksatlı mahkame huzuruna çıkarılacak.

“Böyle olsun istemedim”
Olay ile ilgili konuşan Nuh Erk, konu şahsa borcu olduğunu, borcunun yarısını ödediğini, geriye kalan kısmını ise Perşembe günü ödeyeceğini, bunu Karatosun’a da söylediğini savundu. Ancak Karatosun’un gecenin bir yarısı evine gidip kendisini rahatsız ettiğini ve kendisine, “Ben polisim arkamda devlet var” diyerek kendisine sözlü olarak sataşdığını iddia eden Erk, polis olsa bile kimsenin kendisini gecenin bir vakti evinde rahatsız etmeye hakkı olmadığını söyledi. 
Nuh Erk, “Yine de böyle olmasını istemezdim, üzüldüm” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474